Illustration Semnatarii Convenţiei

Lupta împotriva schimbărilor climatice va fi câştigată sau pierdută în zonele urbane. Marea majoritate a populaţiei europene trăieşte şi munceşte în oraşe, consumând aproximativ 80% din energia utilizată în UE. Ţările din afara UE se apropie de aceleaşi cifre şi se confruntă cu provocări similare. Administraţiile locale, ca nivel de guvernanţă cel mai apropiat de cetăţeni, sunt cel mai bine plasate pentru a aborda chestiunile legate de climă într-un mod cuprinzător. Din ce în ce mai multe oraşe decid astfel să se angajeze în această provocare, după cum o dovedeşte numărul din ce în ce mai mare de semnatari ai Convenţiei primarilor.

Semnatarii reprezintă oraşe de diferite mărimi, de la cele mai mici localităţi pînă la cele mai mari metropolitane, cum ar fi Kiev, Londra, Parisul sau Tbilisi. Pe tot parcursul anului, de la data aderării, Semnatarii Convenției se angajează să pună în aplicare Planului de acţiune privind energia durabilă pe teritoriul ţării sale, în scopul reducerii emisiilor CO2 cu 20% către anul 2020.

Lista oraşelor care s-au înscris pentru a participa la Convenţie se găseşte mai jos şi aici (format PDF).

Pietrapertosa

Цель сокращения выбросов СО2 к 2020 году

Подписант

Мэр (или эквивалентная должность): ANTONIO PASQUALE STASI
Populaţie: 1,136 locuitori
Веб-сайт: http://www.comune.pietrapertosa.pz.it

Статус Соглашения

Дата вступления: 23 Апрель 2013
Status 2

Контакт

Главный контакт: ANTONIO PASQUALE STASI
Должность: mayor

Coordonatorii Convenţiei

Координаторы Соглашения Ţări Semnatari
Province of PotenzaItaly64
Обновлен: 19 Январь 2018
Условия предоставления информации (disclaimer):
Полная ответственность за содержание данного сайта лежит на Восточном Офисе Конвенции мэров. Точка зрения, представленная здесь, может отличаться от принятой в Европейском Союзе. Европейская комиссия не несет ответственности за использование информации, содержащейся на этом сайте.
Twitter
Schimbaţi
informaţii pe mobil
Facebook
Deveniţi fan
страницы Соглашения
Newsletter
Abonaţi-vă la
buletinul informativ lunar
Rss Feeds
Primiţi noutăţile
în timp real
Cu sprijinul politic al Comisiei Europene – DG DEVCO Cu sprijinul politic al Comisiei Europene – DG DEVCO. Site web coordonat de Oficiul pentru Convenţia primarilor.
Noutăţi | Agendă | Hartă site | Ajutor Rss | Credite | Juridic